28 Mart 2013

Kremşantili Elma Tatlısı ve Elmalı Çikotop Tatlısı

     Her mevsim ayrı güzel, vitamin deposu elmadan iki farklı tatlı..
     İlki nefis, çok şık, Elma Tatlısı..
     Üzerinde kremşanti veya kaymak; güzel rengi için de gıda boyası kullanıyorum..
     Böylelikle otellerde, restaurantlarda yediğimiz o şık ve lezzetli hâli alıyor ;)
Kremşantili Elma Tatlısı

   Ben resimlerini çekene kadar şantiler erimeye başlasa da ben yine de süslemeye devam edeyim..



       Yeterince iştahınız kabarmadı mı?
       Çikolata sevenlerden misiniz?
       Pekala, bunu siz istediniz :)
 Elmalı Çikotop Tatlısı

      Profiterolü çağrıştırsa da, bunların aslında ne olduğu konusunda yardımcı olayım:
      Bu sevimli Elmalı Çikotoplar için önce elmalı toplarımız hazırlanıyor..

   
        Daha sonra üzerlerine sos dökülüp hindistancevizi ve fındık serpiliyor..


        
         Beğendiniz mi?
         Çok beğenen, denemek isteyen, canı çeken varsa hemen yardımcı olayım..
         Emin olun siz de, aileniz de, konuklarınız da bunlara bayılacak!


                                      (Siparişleriniz ister kendi şık sunumları, 
                               ister özel paket servis kapları ile adresinize ulaştırılır;
                                      veya tarafınızdan teslim alınabilir)                

 

         Ada Mutfak lezzetlerini sofranızda görmek çok kolay..
                                     Sipariş ve Bilgi İçin:    
                        "adamutfak.evyemekleri@gmail.com" 

6 yorum:

  1. çok güğzel göörrüüünnüüyyyooooo.

    YanıtlaSil
  2. Beğenmek ne kelime bayıldım çok lezzetli görünüyorlar:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne mutlu, ne mutlu :)
      Cok tesekkurler, sevgiler..

      Sil
  3. harika bir tarif olmuş teşekürler...

    YanıtlaSil

Zaman ayırdığınız ve kıymetli düşünceleriniz için çok teşekkürler..
Beni izlemeye aldınız mı?
Yine beklerim, görüşmek üzere..