Malumunuz kış mevsiminin kendini yavaaş yavaş hissettirdiği Kasım ayında "sütlaç"a olan ilgi birden artıverir.. Ve bereketli, lezzetli, sağlıklı, hafif bir tatlı olan "sütlaç" sofralarımızda; pastane, cafe vitrinlerinde daha fazla yer alır hâle gelir..
Sadece birkaç malzemeden oluştuğundan yapımı kolay gibi gelse de kıvamını, ölçüsünü hazırlamak maharet ister.. Üstelik kendi içinde de aslında birçok çeşidi vardır..
Dileyene normal anne sütlacı ; dileyene fırında sütlaç ;
dileyene limonlu ; dileyene damla sakızlı ..
İster misafirlerinize, ister işyerinizde arkadaşlarınıza..
Üzerine bol fındık ve tarçın da serpildi mi ohhhhh tadından yenmez :)
Haydi buyursunlar efendim..
SİPARİŞ ve İRTİBAT için:
adamutfak.evyemekleri@gmail.com
Limonlu Fırın Sütlaç |
Limonlu Fırın Sütlaç |
Bol Kavrulmuş Fındıklı |
Anne Sütlaç'ı / isteyene tarçınlı |
Çok Yanık Sevenlere.. |
afiyet olsun..
Sipariş ve Bilgi İçin:
"adamutfak.evyemekleri@gmail.com"
eşim fırın sütlaca bayılır,onun için genelde fırın sütlaç yaparım,yanıkları tercih edebiliriz,elinize sağlık...
YanıtlaSilkıvamı ve pişirmesi daha zor olsa da bence de daha lezzetli.. afiyet olsun efendim:)
SilMERHABALAR
YanıtlaSilZİYARETİNİZE GELDİM ÇOK BEĞENDİM
MEĞER BİZİM SÜTLACIN KAÇ ŞEKLİ VARMIŞDA HABERİM YOKMUŞ
EN İLGİMİ ÇEKENSE LİMONLU SÜTLAÇ OLDU
ELLERİNİZE SAĞLIK
HAYIRLI GECELER
Merhaba.. Ben de beğenmenize çok sevindim..
SilEvet, bunlar benim favorilerim, daha çok çeşidi var aslında:) Limon çok hoş bir aroma katıyor gerçekten de..
Teşekkürler, size de.. Görüşmek üzere..