23 Kasım 2015

15 Kişilik Bir Ev Daveti Organizasyonu

      Merhabalar..
      Bildiğiniz üzere, 2001 yılından bu yana profesyonel olarak işletmecilik ile aşçılık mesleğimi, catering tarzı organizasyon çalışmalarım, kg/adet/ürün bazlı aldığım siparişlerim ve "ev aşçılığı" hizmetim ile sürdürmekteyim.
      Onbinlerce kişiye yemeklerimden tattırmak, gerek günlük yemeklerinde, gerek de misafirlerine verdikleri davetlerinde ve özel günlerinde yanlarında olmak, aldığım beğeniler benim için en büyük mutluluk..
      Ama çok şükür ki, birkaç ay önce mutlulukların en büyüğünü torunum ile tattım :)  Tarifsiz bir sevgi olan torun sevgisi, kızıma destek, misafirler vs derken uzun bir süredir, çalışmalarımı tam gaz sürdürmeme ve Facebooktaki Ada Mutfak sayfamda ve Google+ Hesabımda daha aktif paylaşımlarda bulunmama rağmen, maalesef bloğumda yayın paylaşamadım sizlerle..
       Bu arada torunuma özel konseptlerimiz olan baby shower, hastanede hoşgeldin bebek, sonra evde bebek mevlüdü çalışmalarımı da ilerleyen zamanlarda sizlerle paylaşacağım.

       Şimdi sözü daha da uzatmadan, Facebook sayfamda sadece 2 pozunu paylaştığım, birkaç ay önceye ait, Asiye Hanım'ın Bağdat Caddesi'ndeki 15 kişilik bir ev daveti organizasyonumdan..

       Başrolde; Beşamelli Pazı Yaprağında Et;  Star Tv - Soframız Programı 502.bölüm'de de yaptığım Osmanlı Pilavı, Ispanaklı Katman, Peynirli Patlıcan yer alıyor; bir de Peynirli Börek ile Salata çeşitleri de menümüzü destekliyor. İşte soframız: