11 Haziran 2016

Knorr Kolay Makarna Tarifleri ile Doyurucu Sofralar

Kolay Makarna Tarifleri ile Doyurucu Sofralar
Yediden yetmişe herkesin en sevdiği yemekler arasında yer alan makarna, en doyurucu ve en lezzetli sofralardan eksik olmayan bir malzeme olarak öne çıkıyor.
Geleneksel tariflerle sofralarınızı süsleyen makarna çeşitleri, bir yandan da yeni tarifler denemek için de ideal seçim oluyor. Üstelik makarna, hemen hemen her ülkenin yemek kültüründe bulunan bir lezzet olduğu için dünya mutfağından kendi mutfağınıza taşıyabileceğiniz makarna tarifleri de bulunuyor.



Makarna ile Doyurucu Sofralar
Kültürümüzde sofraya gelen makarna, pilav, bulgur tarzı tamamlayıcı yemekler öğünlerinizin önemli bir parçası oluyor. Üstelik bu yiyecekler, özellikle çocukların ve gençlerin karbonhidrat ihtiyaçlarını karşılayarak vücutlarına gerekli enerjiyi almalarını da sağlıyor. Bu doyurucu lezzeti pişirmesi ve hazırlaması da oldukça kolay ve fazla zaman gerektirmiyor. Özellikle çalışanların ve bekarların da favorisi olan makarna çeşitleri yaratıcılığınızı göstermenize de olanak sağlıyor; çünkü makarnayı neredeyse her tür malzeme ile birleştirerek yeni tarifler oluşturabiliyorsunuz.



Geleneksel Kolay Makarnalar 
En çok pişirilen ve tüketilen kolay makarna çeşitleri; peynirli makarna, yoğurtlu makarna ve domatesli makarna tarifleri oluyor. Makarnanızı haşlayıp süzdükten sonra peynir çeşitleri, yoğurt ya da domates sosu  ile  karıştırarak kolayca bu çok sevilen tarifleri hazırlayabilirsiniz. Eğer mutfağınızda bu malzemeler yoksa ya da uzun uzun alışverişe vaktiniz kalmadıysa Knorr makarna sosları yardımınıza koşuyor. Domatesli makarna sosu, kremalı mantarlı makarna sosu, fesleğenli makarna sosu ya da peynirli makarna sosu gibi çeşitlerden birini seçerek kolayca çok lezzetli ve doyurucu bir makarna hazırlayabilirsiniz.

Değişik Ama Yapması Kolay Makarnalar
Makarnayı birçok farklı sebze, et ve sosla birleştirerek yeni lezzetler elde edebilirsiniz. Makarna, özellikle sebzeler ile çok sağlıklı ve besleyici öğünler oluşturuyor. Enginarlı ve peynirli bir makarna hazırlayarak aynı öğünde hem süt ürünlerinin hem de sebzelerin faydalarından yararlanabilirsiniz. Knorr peynirli makarna sosu ile hazırladığınız peynirli makarnanıza enginar, yeşil fasulye, bezelye gibi sebzeleri ekleyerek kolay ve değişik bir lezzet deneyebilirsiniz. Fesleğenli ve peynirli makarna soslarını karıştırarak içine küçük tavuk parçaları ekleyebilirsiniz. Makarna; krema, yoğurt ve beşamel sos gibi lezzetlerle de mükemmel bir uyum sağlıyor. Knorr beşamel sosun pratikliğinden yararlanarak leziz fırın makarnalar hazırlayıp farklı lazanya tarifleri deneyebilir; sevdiklerinizi bu lezzetli sürprizlerle şaşırtabilirsiniz.

Pişirmesi de neredeyse yemesi kadar kolay makarna tarifleri ile tanışmak; çok fazla zaman ve emek harcamadan evinizin sağlıklı ortamında lezzetli makarnalar hazırlamak isterseniz http://www.herkessofraya.com adresini ziyaret ederek kolay makarna tariflerine göz atabilir; Knorr hazır makarna sosları ile tanışabilirsiniz.


4 yorum:

  1. başarılarınızın devamını dilerim teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. öztiryakiler servisi olarak gönderinizi beğendik
    https://www.oztiryakilerservis.net/

    YanıtlaSil
  3. öztiryakiler servisi olarak gönderinizi beğendik

    YanıtlaSil

Zaman ayırdığınız ve kıymetli düşünceleriniz için çok teşekkürler..
Beni izlemeye aldınız mı?
Yine beklerim, görüşmek üzere..